Bejelentkezés


Kapcsolat, elérhetőségek


Várjuk oldalunkkal kapcsolatos észrevételeit!

Ha szeretne cikket beküldeni, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:

info@eskuvostart.hu

Ugyanide várjuk esküvői szolgáltatások területén dolgozó szakértők jelentkezését is néhány soros bemutatkozással.


Az Esküvőstart szerkesztősége:

Dvorszky Anna - művészeti vezető
Komádi Boglárka - kreatív munkatárs, szerkesztőA weboldal üzemeltető felelősségvállalása


Hirdető, Fórum hozzászóló, Tartalom beküldő tudomásul veszi, hogy az általa a Weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért kizárólagos felelősséggel tartozik, valamint azoknak illegális, jogszabálysértő tartalma hatósági eljárást vonhat maga után.

A Szolgáltató  a Weboldalon elhelyezett hirdetések, tartalmak tartalmáért nem vonható felelősségre. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmával, az azokban található információkkal kapcsolatban felmerült közvetett vagy közvetlen, járulékos vagy másodlagos, regisztrált felhasználók vagy harmadik személyek körében felmerült károkért, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen tartalmú hirdetések ne jelenjenek meg, illetve azokat a Weboldalról eltávolítsa.

Amennyiben Szolgáltatóval szemben a Hirdető által a Weboldalon elhelyezett valamely hirdetéssel kapcsolatosan harmadik személy igényt érvényesítene, abban az esetben a Hirdető köteles a Szolgáltatónak ezzel kapcsolatos költségét megtéríteni, az igényérvényesítésért helytállni, valamint Szolgáltató minden, ezzel összefüggésben közvetlenül vagy közvetve felmerült költségéért helytállni.

Amennyiben a Weboldalon megjelenített hirdetés a Szolgáltató érdekkörében felmerült okból a megrendelttől eltérő tartalommal, formában illetve időpontban jelenik meg, Szolgáltató a Hirdető írásbeli figyelmeztetése alapján köteles a hibát kijavítani, ellenkező esetben az adott hirdetés tekintetében Hirdető kérheti a hirdetési díj visszatérítését.

Szolgáltató felelőssége kizárólag a hirdetési díj összegéig terjedhet.

Szolgáltató nem tartozik felelősséggel Vis Maior következtében felmerülő károkért (háború, sztrájk, természeti katasztrófa stb.).
 Dátum:
2018.04.23. hétfő
Béla napja