Bejelentkezés


Évszakhoz illő menü összeállítás

2009. 07. 15.
esküvő, előételek, menü, levesek, desszertek

Étkezés szempontjából is minden évszaknak megvan a varázsa. Télen szeretjük a meleg leveseket, nyáron a hűsítő salátákat. Fontos, hogy vendégeinknek az adott évszakhoz illő ételeket kínáljuk. Kinek is van kedve télen fagylaltot, nyáron pedig forró levest enni?

Tavaszi menüsor

A tavasz alkalmával rengeteg finom friss zöldség és gyümölcs áll rendelkezésünkre, ezt érdemes a menüsor összeállításakor figyelembe venni.

Meleg előétel:
Paella
Leves: Hideg tejszínes almaleves
Főétel: Rostonsült pisztráng héjában főt töltött krumplival   
Desszert: Csoki fondü friss gyümölcsökkel







Nyári menüsor

A nyári esküvőknél minden vendég a felfrissülésre és hűsölésre vágyik, ezért az ételeknek laktatónak, de még könnyűnek kell lennie.

Hideg előétel:
Padlizsánkrém friss piritóssal
Leves: Sajtkrém leves
Főétel: Narancsos kacsamell, grillezett zöldségekkel
Desszert: Tiramisu




Őszi menüsor:

Meleg előétel:
Hortobágyi palacsinta
Leves: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Vegyes zöldséges húskardok gombás rizzsel
Desszert: Somlói galuska





Téli menüsor:


Hideg előétel:
Tatár beefsteak
Leves: Gulyásleves
Főétel: Vaddisznó pörkölt galuskával, tejfölös uborka salátával
Desszert: Almás rétes




« vissza



Dátum:
2014.10.22. szerda
Előd napja