Bejelentkezés


Divat tippek vőlegények számára

2009. 02. 24.
vőlegény, előkészületek, divat, ruházat

A vőlegény ruházata legalább annyira fontos, mint a menyasszonyé, ahogyan az is, hogy az ifjú pár harmonikusan mutasson egymás mellett. A vőlegény ruházata szokás szerint kevésbé díszes vagy hímzett, színe sokszor sötét, de nem ritkák a világos vagy a színes öltözetek sem. Elegáns megoldás, ha a menyasszony ruhájának anyaga visszaköszön a vőlegény mellényén vagy nyakkendőjén, ezzel is jelezve az összetartozásukat.

Régebben egyszerűen elintézték a férfi öltözetét, egy hagyományos sötét öltönybe bújtatták az urakat, azt gondolták, úgy sincs sok variáció az alkalmi öltözet kiválasztásakor.
Az öltönyök, szmokingok, frakkok alapanyaga változatos, a merevebb szaténoktól kezdve a csiszolt pamutvásznakon át, egészen a gyapjú-, pamut- és kevert szálas szövetekig minden megtalálható a divat piacon. Különösen kedveltek a vékony, finom szövetek, a halszál mintás szövetek és vásznak. Alapanyagukat tekintve a gyapjú és a pamut mellett megjelennek a szőrből készült fonalak, melyek visszafogott fényt kölcsönöznek a szövetnek és teljesen gyűrődésmentessé teszik.
Ma már a lendő férjek is több stílusú öltöny közül választhatnak, mind színben, mind fazonban.

A frakk nagyon elegáns, igazi esküvői viselet. A fehér és fekete színkombinációk adják meg előkelőségét. Kiegészítőként viselhető a mellény, a csokornyakkendő, a kesztyű (fehér színű), a cipő és a cilinder (fekete).
A szmoking hasonló a frakkhoz, szintén a fekete és fehér szín a domináns, de kiegészítőként új viselet jelenik meg mégpedig a spanyol öv, ami legtöbbször selyemből készítenek, illetve a csokornyakkendő helyett a francia nyakkendő.
Azt öltöny kiváló választás lehet modernebb esküvőhöz. Ez a viselet hosszított fazonú, színében harmonizál a menyasszonyi ruhával, de egyéb szín is a rendelkezésünkre áll. Kiegészítői a mellény, az ing, és a nyakkendő. Anyagában, hosszában és szabásában az esküvői öltöny az aktuális alkalmi férfidivatot követi, és a nadrág vagy a zakó színében készül.

A ruházat mellett említsük meg a cipő divatot is. Kétségtelen, hogy egy elegáns öltöny mellett a cipőnek is hangsúlyos szerepet kell kapnia. A férfiak többsége a a fekete és barna cipőt részesíti előnyben, de merjünk bátrabb színeket választani. Az esküvő során a kényelem sem utolsó szempont, ahogyan a fazon sem. Tartsák be cipővásárlásnál ugyan azon szabályokat, mint menyasszonyuk lábbálijének kiválsztásakor, és nem érheti csalódás Önöket.

Kedves leendő férjek, nem mondhatják, hogy elhanyagolják Önöket a divattervezők, használják ki a lehetőségeket és legyenek divatosak az esküvőjükön is, és bűvöljék el arájukat!

(Bővebb információkért kattintson ide!)

« visszaDátum:
2018.04.23. hétfő
Béla napja